Hossovi pomôžu prekonať Demitrovu stratu dcérka a hokej

NETKY.SK • 22 September 2011, 21:22 • 2 min
Hossovi pomôžu prekonať Demitrovu stratu dcérka a hokej

Hossovi pomôžu prekonať Demitrovu stratu dcérka a hokej

slovakia

left justify in out

img

Slovenský hokejista Marián Hossa vykorčuľoval prvýkrát na ľad pred novou sezónou so svojím tímom Chicago Blackhawks v stredu. Útočník je rád, že je späť v zámorí a cez hokej môže zabudnúť na stratu blízkych priateľov, silu mu do ďalšej sezóny bude dodávať aj narodenie dcérky Mie Márie. 
Hossa absolvoval s tímom tréningovú jednotku a podľa vlastných slov sa fyzicky nikdy necítil lepšie. "Prvé dva mesiace som si od hokeja úplne oddýchol, zaoberal som sa inými záležitosťami. Teraz sa cítim hladnejší po hokeji," konštatoval zámorským novinárom Slovák a jeho slová potvrdil aj tréner Joel Quenneville: "Videli ste ho na ľade? Tréningy sa pritvrdzujú a on už teraz vyzerá, ako keby mal formu zo stredu sezóny. Ani raz nepodliezol latku."  
Na konci leta, keď sa Hossa chystal na narodenie prvorodenej dcérky prišla správa o páde lietadla s hokejistami Lokomotivu Jaroslavľ a smrť blízkych kamarátov ho hlboko zasiahla. "Je to smutné obdobie, na druhej strane som rád, že tu už môžem byť a myslieť na pozitívne veci. Je dobré navrátiť sa k tímu," konštatoval po tréningu Hossa. 
Dva dni po hroznej tragédii však nasledovala radosť z prírastku v rodine, dcérku porodila manželka Jana v Trenčíne. "Je to najlepšie, čo sa môže človeku stať v živote. Stratil som blízkeho priateľa po leteckom nešťastí a jej narodenie mi pomohlo sa cez to dostať," vrátil sa k prvým pocitom v úlohe otca krídelník.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies