Hossa nedohral po zásahu pukom, zranenie by nemalo byť vážne

NETKY.SK • 9 September 2016, 08:19 • 2 min
Hossa nedohral po zásahu pukom, zranenie by nemalo byť vážne

QUEBEC - Slovenský hokejista Marián Hossa nedohral v noci na piatok prípravný zápas pred Svetovým pohárom, v ktorom jeho Tím Európa prehral v kanadskom Quebecu s Tímom Severná Amerika 0:4. Tridsaťsedemročný útočník utrpel menšie poranenie nohy, pre ktoré predčasne odstúpil z hry v tretej tretine.

slovakia

left justify in out

Podľa denníka Le Journal de Montreal Hossa putoval zo štadióna do miestnej nemocnice, kde absolvoval röntgenové vyšetrenie. Tréner európskeho výberu Ralph Krueger nemal po zápase podrobnejšie informácie o zdravotnom stave slovenského krídelníka, podľa hokejového analytika Aarona Ward z TSN by však nemalo byť zranenie vážne.

 

Ako informoval portál theathletic.com, Hossa sa zranil po zásahu pukom do nohy. Nemal by však prísť o "ostré" zápasy Svetového pohára. Hossa sa už medzičasom opäť pripojil k tímu a odletel s ním do Montrealu, kde sa v noci na pondelok bude konať druhý prípravný duel medzi Tímom Európa a výberom mladých severoamerických hviezd. Či opora Chicaga Blackhawks v "odvete" nastúpi, nie je zatiaľ známe.

 

Hossa nastúpil v nočnom stretnutí na pravom krídle druhého útoku po boku krajana Tomáša Tatara a dánskeho centra Fransa Nielsena. Stihol odohrať 10:47 min, na ľade zaujal svojimi defenzívnymi ťahmi a na súperovu bránku vyslal jednu strelu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies