Hopmanov pohár: Ukrajinci zdolali aj Čechov

NETKY.SK • 5 Január 2016, 10:40 • 2 min
Hopmanov pohár: Ukrajinci zdolali aj Čechov

PERTH - Ukrajinskí tenisti Elina Svitolinová a Alexandr Dolgopolov zvíťazili aj v druhom svojom vystúpení na Hopmanovom pohári miešaných reprezentačných družstiev na tvrdom povrchu v austrálskom Perthe.

slovakia

left justify in out

V základnej A-skupine zásluhou singlových úspechov zdolali Čechov Karolínu Plíškovú s Jiřím Veselým 2:1 na zápasy a nadviazali na pondelňajší triumf nad USA. Svitolinová si poradila s Plíškovou 7:5, 6:2, Dolgopolov takisto nestratil ani set s Veselým a zvíťazil 7:5, 7:6 (3). V záverečnej miešanej štvorhre Česi už iba prikrášlili celkovú prehru po výsledku 6:3, 6:1.


"So svojím dnešným výkonom som naozaj spokojný. Veselý si tiež počínal dobre, nebol to ľahký zápas. Mal zopár dobrých úderov," povedal podľa oficiálnej stránky podujatia Dolgopolov.

V druhom stretnutí utorňajšieho programu budú v A-skupine od 10.30 h SEČ bojovať "zlatí" Austrálčania proti Američanom. Výsledky utorňajších stretnutí na Hopmanovom pohári miešaných tenisových reprezentačných družstiev na tvrdom povrchu v austrálskom Perthe:

A-skupina:
Česko - Ukrajina 1:2
Karolína Plíšková - Elina Svitolinová 5:7, 2:6
Jiří Veselý - Alexandr Dolgopolov 5:7, 6:7 (3)
Karolína Plíšková, Jiří Veselý - Elina Svitolinová, Alexandr Dolgopolov 6:3, 6:1


Zostávajúci utorňajší program (čas je uvedený v SEČ):
A-skupina:
zlatá Austrália - USA (10.30)

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies