Honduraský futbalista Arnold Peralta zastrelený

NETKY.SK • 11 December 2015, 10:10 • 2 min
Honduraský futbalista Arnold Peralta zastrelený

LA CEIBA – Honduraský futbalista Arnold Peralta bol zastrelený počas dovolenky vo svojom rodnom meste neznámym páchateľom na motocykli. Oznámili to miestne úrady a informáciu potvrdil aj futbalistov otec.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťšesťročný futbalista bol zabitý na parkovisku nákupného centra v La Ceiba, na karibskom pobreží krajiny. Motív útoku je však stále nejasný.

Peralta ešte nedávno obliekal dres škótskeho Glasgow Rangers a od januára hral za miestny CD Olimpia v hlavnom meste Tegucigalpa.

Honduras je sužovaný násilím medzi gangmi a patrí medzi krajiny s navyššou mierou vrážd vo svete. Riaditeľ honduraskej futbalovej federácie Osman Madrid povedal, že to bola "tragická smrť a smúti celý národný šport."

Polícia vylúčila lúpež ako možný motív, pretože Peraltovi nezobrali žiadne osobné veci a v súvislosti s touto vraždou ešte nebol nikto zatknutý.

Peralta reprezentoval Honduras počas olympijských hier 2012 v Londýne, avšak o MS 2014 v Brazílii prišiel kvôli zraneniu. Budúci týždeň mal nastúpiť v reprezentačnom drese na zápas proti Kube, bohužiaľ tohto zápasu sa už nedožil.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies