Hodgson pred Rashfordom nezatvára dvere

NETKY.SK • 4 Marec 2016, 14:00 • 2 min
Hodgson pred Rashfordom nezatvára dvere

PARÍŽ - Tréner anglickej futbalovej reprezentácie Roy Hodgson necháva pre talentovaného Marcusa Rashforda otvorené dvere ohľadom jeho nominácie na EURO 2016. Osemnásťročný útočník Manchestru United gólovo zažiaril v zápasoch s Midtjyllandom a Arsenalom Londýn. V stredu proti Watfordu síce vyšiel naprázdno, no v hľadáčiku reprezentačného kormidelníka figuruje už dlhší čas.

slovakia

left justify in out

"Verím, že sa mu bude dariť aj v ďalších zápasoch. Upútal moju pozornosť, dvere do reprezentácie pred ním nezatváram. Poznám tohto chlapca už dva roky a figuruje v našom systéme, sledujeme ho už dlhší čas," vyhlásil Hodgson na margo toho, či má Rashford šancu dostať sa na EURO 2016 do Francúzska. "Strelil štyri góly v troch zápasoch a to je skvelá bilancia. Pokiaľ bude v tomto trende pokračovať, z jeho výkonov bude ťažiť klub aj reprezentácia," dodal Hodgson.

 

Anglicko sa v B-skupine európskeho šampionátu stretne postupne s Ruskom, Walesom a Slovenskom.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies