Hodgson chystá večeru s anglickými reprezentantmi

NETKY.SK • 29 December 2014, 18:26 • 2 min
Hodgson chystá večeru s anglickými reprezentantmi

LONDÝN - Tréner anglickej futbalovej reprezentácie Roy Hodgson privíta koncom januára 2015 svojich zverencov na spoločnej večeri.

slovakia

left justify in out

V pohodovom kruhu sa s nimi chystá diskutovať o nadchádzajúcom futbalovom roku a výzvy, ktoré na výber "troch levov" čakajú. Anglicko je so štyrmi víťazstvami v rovnakom počte stretnutí suverénne na čele kvalifikačnej E-skupiny o postup na majstrovstvá Európy 2016 do Francúzska. Šesťdesiatsedemročný kouč však nechce zanedbať utužovanie kolektívneho ducha.

 

"Enormne si užívam prácu s tímom. Keď nie sme spolu, chýbajú mi hráči, tréningy, práca na ihrisku. Našťastie sme sa zhodli na termíne koncom januára, trochu si vyrazíme, ohliadneme sa za odohranými duelmi a pozrieme sa aj do budúcnosti. Pôjdeme aspoň na večeru, s hráčmi budem potom, nanešťastie, až v marci," povedal Hodgson pre oficiálny televízny kanál anglickej Futbalovej asociácie. 

 

Angličania 27. marca 2015 narazia v kvalifikácii ME 2016 na Litovčanov, následne na nich čaká medzištátne prípravné stretnutie s Talianmi. Informovala agentúra PA Sport. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies