Hlavne slovenské potraviny! Na trh vstupuje nový supermarket

NETKY.SK • 23 Február 2016, 15:50 • 2 min
Hlavne slovenské potraviny! Na trh vstupuje nový supermarket

BRATISLAVA - Ľudia, ktorí odišli z veľkých obchodných reťazcov si zakladajú vlastný obchod pod názvom Yeme, píše portál etrend.sk. Odídenci prichádzajú s Tesca, Billy, Hypernovy či Lidlu.

slovakia

left justify in out

Ako píšu na sociálnej sieti ich cieľom je, aby ich potraviny boli rozoznateľné od iných na prvý pohľad. Čomu by malo pomôcť aj výrazné označenie. 

 

Ich hlavnou víziou je úzka spolupráca medzi potravinami a slovenskými mliekarňami, farmami a iných subjektov zo Slovenska. 

 

Našim cieľom je, aby boli naše potraviny rozoznateľné od iných na prvý pohľad. Tak snáď tomu pomôže aj výrazné označenie.

Posted by YEME plnochutné potraviny on 31. január 2016


Majitelia chcú ponúknuť čerstvé a kvalitné potraviny, bežné výrobky ale aj unikátne. Chcú mať istotu, že mäso bude kvalitné a nebude obsahovať žiadne iné látky a preto výhradne zo slovenského mäska budú pripravovať klobásky, salámy a ďalšie dobroty. 

 

 

A teraz niečo pre šelmy a silné povahy (vegetariáni, nepozerať)! Pustili sme sa do búrania mäsa tak, ako to budeme robiť...

Posted by YEME plnochutné potraviny on 11. február 2016


Predajňu už mali otvoriť viackrát, ale až teraz zverejnili na webe presný dátum, ktorí majitelia stanovili na 3. marca. Obchod umiestnili v areály bývalej Ikey v bratislavskom Ružinove.

 

 

Priatelia, je to tu. Už onedlho náš poctivo pripravený, starostlivo zamiesený a dlho pečený koncept moderného obchodu s...

Posted by YEME plnochutné potraviny on 20. február 2016


Súčasťou obchodu Yeme bude aj malá príjemná kaviarnička, kde si popri nákupe budú ľudia môcť oddýchnuť, poprípade rozmyslieť, či na niečo nezabudli. 

 

 

Predpokladáme, že netušíte, že súčasťou konceptu Yeme bude aj malá, no príjemná kaviarnička, aby ste si mohli popri ná...

Posted by YEME plnochutné potraviny on 26. január 2016

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies