Hlasy po zápase 12. kola extraligy Zvolen - Bystrica

NETKY.SK • 6 Október 2010, 07:34 • 2 min
Hlasy po zápase 12. kola extraligy Zvolen - Bystrica

Hlasy po zápase 12. kola extraligy Zvolen - Bystrica - Hokej Hlasy po zápase 12.

slovakia

left justify in out

img

Hlasy po zápase 12. kola extraligy HKM Zvolen - HC'05 Banská Bystrica (1:3)
Ernest Bokroš, tréner Zvolena: "Videli sme príťažlivé stretnutie, s dobrým hokejom, taktické, od stavu 1:1 bola otázka, kto strelí víťazný gól. Nič nové nepoviem, ťažko strieľame góly, mužstvo sme síce poskladali aj so skúsených, no chýba nám produktívnejší útok, alebo hráči typu Tománka, Hudeca, Šechného, ktorí pravidelne získavajú body. Už je to raz tak, hráč buď má na to, aby strieľal góly, alebo nemá a my tréneri ho góly dávať nenaučíme. Prehrali sme čestne, po dobrom výkone, mňa strata bodov ako trénera mrzí, no žeby som prehru nezvládol, to nie. Šance boli na obidvoch stranách, opakujem, zápas rozhodol jeden hráč - Tománek."
Milan Staš, kouč Banskej Bystrice: "Domáci nám dali jasne najavo, že sa odtiaľto body vozia ťažko, v prvej tretine nás k ničomu nepustili. Až v tretej sa hralo správne derby, dramatické, s Romanom Tománkom, katom zvolenského hokeja, samozrejme v úvodzovkách. Pri jeho nájazde na konci zápasu som si povedal, prišla jeho chvíľa. Šance zvykne využiť a táto bola taká, že som nepochyboval. Či v nájazdoch, alebo v hre rozhoduje zápasy, presne tak, ako od neho očakávame. Sme v tabuľke hore, no my nerátame, či budeme na výslní, chceme ukázať vždy svoju hru, iné nás nezaujíma."
Roman Tománek, ústredná postava Bystričanov: "Trpezlivosť ruže prináša, teraz mi priniesla peknú ružičku s dôležitým gólom. Derby má vždy špecifickú atmosféru, do poslednej chvíle to bolo otvorené aj teraz, priznávam, mali sme trochu šťastie. Chýlilo sa k predĺženiu, aj s takýmto variantom sme rátali. Mne to v zápasoch sype, bol by som veľmi rád, keby som takto pokračoval a nezostal iba pri 11-ke strelených gólov. Pri mojom góle som vedel stopercentne, že nemôžem ísť do blafáku, cítil som za sebou obrancu, videl, že brankár sa sťahuje, vyskúšal som reflexívne strelu a padlo to tam."

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies