Hippa pri kormidle FC Nitra vystriedal Barborík

NETKY.SK • 23 September 2015, 15:15 • 2 min
Hippa pri kormidle FC Nitra vystriedal Barborík

NITRA - Po FC VSS Košice došlo k trénerskej výmene aj na lavičke ďalšieho účastníka druhej najvyššej slovenskej futbalovej súťaže FC Nitra.

slovakia

left justify in out

Predstavenstvo klubu prijalo rozhodnutie o odchode hlavného kouča Michala Hippa s asistentom Petrom Hnilicom. Pod Zoborom ich vystriedala dvojica Róbert Barborík (hlavný) - Martin Babinec (asistent). Zvyšok realizačného tímu A-mužstva zostal zachovaný. Informoval o tom nitriansky klub na svojej oficiálnej internetovej stránke fcnitra.eu.

 

Futbalisti Nitry figurujú po deviatich odohraných kolách Doxxbet II. ligy v skupine západ na 3. mieste so 16 bodmi, na lídra FK Slovan Duslo Šaľa i druhého v poradí FK Pohronie Žiar nad Hronom Dolná Ždaňa majú trojbodový odstup. V ostatnom kole podľahli hráči FC Nitra v Banskej Bystrici domácej Dukle 0:2.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies