Herca, ktorý stvárnil reverenda Camdena v seriály V siedmom nebi, zatkli: Zneužíval deti!

NETKY.SK • 7 Október 2014, 17:59 • 2 min
Herca, ktorý stvárnil reverenda Camdena v seriály V siedmom nebi, zatkli: Zneužíval deti!

NEW YORK - Amerického herca Stephena Collinsa vyšetruje newyorská polícia pre zneužívanie maloletých osôb.

slovakia

left justify in out

Ako informoval portál TMZ, predstaviteľ kňaza a otca Erica Camdena v seriáli V siedmom nebi (1996–2007) sa k činom priznal na nahrávke, ktorú vytvorila jeho manželka Faye Grant počas spoločných návštev manželskej poradne v roku 2012. Podľa TMZ Collins na nahrávke detailne hovorí o obťažovaní tínedžeriek v minulosti. O tom, že Grant priznanie nahrávala, herec údajne nevedel. Samotnej Grant, s ktorou sa herec v súčasnosti rozvádza, to podľa TMZ poradil právnik.

 

Collins sa na nahrávke priznal k incidentom s tromi dievčatami vo veku od jedenásť do trinásť rokov. Jedna z obetí vraj bola príbuznou Collinsovej prvej manželky Marjorie Weinman. Polícia prípad vyšetruje ako nevhodný sexuálny kontakt s neplnoletými osobami. 

 

Šesťdesiatsedemročný Stephen Collins je známy pre účinkovanie v spomínanom seriáli V siedmom nebi. Objavil sa však aj v snímkach Všetci prezidentovi muži (1976), Star Trek: Film (1979), Jumpin' Jack Flash (1986), Klub odložených žien (1996), Šialená jazda (1999) alebo Krvavý diamant (2006). Collins sa okrem herectva venuje aj hudbe. Na konte ma albumy Sondheim: Putting It Together (1993), Stephen Collins (2003) a The Hits of Rick Nelson (2005). 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies