REPORTÁŽ: Kozmetička radí, ako sa čo najlepšie postarať o svoju pleť

NETKY.SK • 27 Február 2020, 13:46 • 2 min
REPORTÁŽ: Kozmetička radí, ako sa čo najlepšie postarať o svoju pleť

Zima dáva našej pleti zabrať, preto by sme sa o ňu mali starať čo najlepšie. Kozmetička Tatiana Nováková radí, aké prípravky používať, aby vaša pleť bola krásna, ale hlavne zdravá.

slovakia

left justify in out

 

Nedostatok slnka, chladný vzduch či vietor majú vplyv na stav pokožky. Základom je pleť počas zimy hydratovať, keďže je oslabenejšia a tiež šupinatejšia. "Treba používať dobrú kozmetiku, hlavne mlieko na odlíčenie, tonikum, ktoré nám neodstraňuje vrchnú časť pokožky, ktorá nás chráni. A zároveň nepoužívať žiadne produkty s alkoholom ani nič podobné."

 

img

 

Aké procedúry sú pre pleť najvhodnejšie?

Tatiana odporúča hydratačné procedúry, mikrodermbráziu či presvietenie pokožky špeciálnou lampou. Čo sa týka starostlivosti o pleť v pohodlí domova, mali by sa používať hutnejšie krémy. Viac o staroslivosti sa dozviete od špecialistky Tatiany v reportáži vyššie.  

 

img

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Gabriela Nagyova

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona