Henry: Po dueli s Írskom sa ku mne správali ako k vrahovi

NETKY.SK • 25 Marec 2015, 08:20 • 2 min
Henry: Po dueli s Írskom sa ku mne správali ako k vrahovi

PARÍŽ - Francúzska futbalová legenda Thierry Henry si s odstupom niekoľkých rokov zaspomínal na svoj počin počas barážového duelu kvalifikácie o postup na MS 2010 proti Írsku, v ktorom pred rozhodujúcim gólom spoluhráča Williama Gallasa úmyselne zahral rukou.

slovakia

left justify in out

"Médiá sa ku mne správali ako k nejakému vrahovi," povedal Henry v rozhovore pre televíznu stanicu Canal+ a dodal, že neskôr pri rôznych stretnutiach mu to írski reprezentanti nevyhadzovali na oči. "Žiaden z Írov, ktorých som stretol, mi to nepripomínal. Robbie Keane mi dokonca povedal, že so mnou nemá problém."

 

Irish Independent zároveň citoval Henryho vyjadrenia, kde sa posťažoval na nerovný meter novinárov na rôznych hráčov. "Keď Lionel Messi dal proti Espanyolu gól rukou, všetci ho ospevovali ako génia a prirovnávali k Maradonovi. Keď som zahral rukou ja, zaobchádzali so mnou ako s vrahom," doplnil 37-ročný Henry, ktorý odmieta tvrdenia o tom, že za jeho odchodom do americkej MLS bolo spomenuté neférové gesto zo zápasu proti Írsku: "Vždy som si chcel vyskúšať súťaž v USA. Je to absolútny nezmysel, že som chcel odísť do Ameriky pre tlak médií po dueli s Írskom."

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies