AKTUALIZOVANÉ FOTO + VIDEO Hasiči zasahujú v Bratislave, došlo tu k silnému výbuchu

NETKY.SK • 23 Júl 2018, 11:07 • 2 min
AKTUALIZOVANÉ FOTO + VIDEO Hasiči zasahujú v Bratislave, došlo tu k silnému výbuchu

BRATISLAVA - Hasiči momentálne zasahujú na Bebravskej ulici v bratislavskej Vrakuni.

slovakia

left justify in out

Podľa zatiaľ nepotvrdených informácii tam došlo k explózii v budove, kde sídli aj zdravotné stredisko.

 

"Táto časť budovy zdravotného strediska bola dokončená pred dvoma týždňami.Vyzerá to tak, že, našťastie, nie je narušená statika budovy. Keď dokončí polícia svoje úkony, budeme poškodenú časť nanovo rekonštruovať," uviedol starosta mestskej časti Vrakuňa Martin Kuruc, ktorý sa dostavil na miesto výbuchu.

 

"Výbuch bol veľmi silný a zobudil nás približne o piatej. Na zaparkované autá lietali časti konštrukcie z budovy a mrežového systému," povedal jeden z obyvateľov novšej bytovky na Bebravskej ulici číslo tri.

 

"Budova je značne poškodená, je vyrazená celá predná stena, len pred niekoľkými týždňami bola zrekonštruovaná," vyjadril sa iný z miestnych obyvateľov.

 

Na mieste je stále viacero hasičských áut. Rovnako policajti, ktorí spisujú s majiteľmi informácie o poškodených vozidlách parkujúcich pri zdravotnom stredisku.

 

Výbuch pravdepodobne spôsobil plyn, no ešte to nie je možné potvrdiť, informovala o tom na svojej stránke polícia. Nie sú informácie, že by po výbuchu horelo. Nikto našťastie nie je zranený. Evakuácia nebola potrebná.

 

Na miesto výbuchu predpoludním prišli aj pyrotechnici a policajní psovodi s minimálne štyrmi špeciálne vycvičenými psami.

 

V pondelok nebudú fungovať ambulancie v zdravotnom stredisku, dokiaľ polícia neurobí úkony a statik nevyhodnotí stav poškodenia budovy, uviedol starosta Kuruc. V stredisku sú takmer všetky typy ambulancií od všeobecných lekárov, chirurgov, zubárov po očných a detských lekárov.

 

Polícia už začala trestné stíhanie pre všeobecné ohrozenie. Presné príčiny a okolnosti vyšetrujú.

 

 

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies