Harry Judd z McFly a McBusted sa stal otcom

NETKY.SK • 26 Január 2016, 15:16 • 2 min
Harry Judd z McFly a McBusted sa stal otcom

BRATISLAVA - Anglický hudobník Harry Judd sa stal otcom. Bubeník kapely McFly privítal na svete v pondelok 25. januára dcéru, ktorej spolu s manželkou Brittany "Izzy" Johnston dali meno Lola Rose Emma.

slovakia

left justify in out

Tridsaťročný otec zverejnil radostnú správu prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter. "Izzy je moja hrdinka, milujem moje dievčatá," uviedol muzikant, ktorý sa s Johnston zosobášil v roku 2012.


Harry Judd sa preslávil v spomínanej skupine McFly, ktorá vydala albumy Room on the 3rd Floor (2004), Wonderland (2005), Motion in the Ocean (2006), Radio:Active (2008) a Above the Noise (2010). S prvými dvoma menovanými nahrávkami sa im podarilo dobyť UK Chart. V roku 2013 sa skupina spojila s dvoma členmi kapely Busted a vytvorili formáciu McBusted, ktorá vlani uviedla na trh eponymný album.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies