Hapal zostavu neprezradil, Karpina si pamätá ako hráča

NETKY.SK • 28 September 2010, 07:09 • 2 min
Hapal zostavu neprezradil, Karpina si pamätá ako hráča

Hapal zostavu neprezradil, Karpina si pamätá ako hráča

slovakia

left justify in out

img

Futbalisti slovenského majstra MŠK Žilina v kompletnom zložení, teda 17 hráčov do poľa a traja brankári, absolvovali v pondelok podvečer tréningovú jednotku na umelej tráve štadióna Lužniky v Moskve. V utorok ich na nej čaká zápas 2. kola F-skupiny Ligy majstrov 2010/2011 proti domácemu favoritovi Spartaku Moskva.
Tréner Pavel Hapal na predzápasovej tlačovke zostavu neprezradil, no naznačil, že MŠK sa bude pokúšať hrať podobne ako v prvom kole proti Chelsea Londýn (1:4). "Na našom štýle veľa meniť nebudeme, chceme hrať aktívne, aby sme prípadne mohli streliť nejaký ten gól. Do Moskvy sme si neprišli pozerať pamiatky, ale pokúsiť sa získať bod," povedal český kormidelník zástupcom ruských médií. Tie zaujímalo aj to, či si pamätá trénera domácich Valerija Karpina z legionárskeho účinkovania v španielskom Tenerife. "Karpina si ako hráča pamätám, pochybujem ale, že aj on mňa," dodal bývalý československý a český reprezentant.
Slovenský majster sa presunul do Moskvy v pondelok letecky z Bratislavy. Let bol bezpróblemový, hoci s 20 minútovým meškaním. Ale "hapalovci" sa aj za asistencie policajnej eskorty presunuli do hotela a na podvečerný tréning podľa harmonogramu. Zaujímavosťou pred utorňajším zápasom, ktorý má výkop o 18.30 SELČ a povedie ho švédsky arbiter Martin Hansson je, že Žilinčania nastúpia s novým zeleným logom na žltých dresoch. Bude ním logo fínskej firmy Lambi, ktorá je značkou výrobcu produktov papierovej hygieny Metsä Tissue.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies