Hantuchová v Indian Wells s Koukalovou: Je skvelé byť opäť v Kalifornii

NETKY.SK • 10 Marec 2015, 09:11 • 2 min
Hantuchová v Indian Wells s Koukalovou: Je skvelé byť opäť v Kalifornii

INDIAN WELLS - Slovenská tenistka Daniela Hantuchová sa v 1. kole dvojhry na turnaji WTA v kalifornskom Indian Wells stretne s Češkou Klárou Koukalovou. Dvojnásobná šampiónka z rokov 2002 a 2007 vedie vo vzájomnej bilancii 3:2, no v posledných dvoch zápasoch ťahala za kratší koniec, pred tromi rokmi s ňou prehrala práve na podujatí BNP Paribas Open. V prípade postupu do 2. kola ju čaká semifinalistka Australian Open talentovaná Američanka Madison Keysová.

slovakia

left justify in out

Pre Hantuchovú je turnaj v Indian Wells "srdcovkou". "Vždy ma veľmi poteší byť v mojej obľúbenej časti sveta, kde mám toľko krásnych spomienok na svoje oba tituly tu v Indian Wells z rokov 2002 a 2007. Verili by ste, že to už je 13 rokov od môjho prvého titulu na WTA okruhu? Nejako ten čas rýchlo uteká, nemyslíte? Som veľmi vďačná za to, že aj po toľkých rokoch som stále zdravá a môžem robiť to, čo milujem! Ďakujem za všetku Vašu podporu, ktorou ma už toľké roky posilňujete makať ďalej!," odkázala bývalá svetová päťka fanúšikom prostredníctvom svojej oficiálnej facebookovej stránky.

 

Riaditeľ turnaja Steve Simon tvrdí, že s Hantuchovou treba v Indian Wells vždy rátať. "Dani sa tu cíti vždy komfortne, podmienky jej vyhovujú. Ak sa hráčky v nejakom prostredí cítia pohodlne, dokážu hrať veľmi dobre. Bude zábavné sledovať, či sa jej podarí víťazný hetrik, pretože v Indian Wells vždy patrí medzi favoritky," povedal Simon pre oficiálnu stránku turnaja. Okrem Hantuchovej sa v hlavnej súťaži predstavia ešte ďalšie tri Slovenky. Annu Karolínu Schmiedlovú čaká Američanka Lauren Davisová. Magdaléna Rybáriková a Jana Čepelová, ktorá sa vracia na kurty po dvojmesačnej pauze spôsobenej zápalom pľúc a následnou rekonvalescenciou, narazia na úvod na kvalifikantky. Hlavnou udalosťou bude návrat svetovej jednotky Američanky Sereny Williamsovej, ktorá naposledy štartovala v Indian Wells v roku 2001.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies