Hantuchová oslovila Heninovú, tá nie je pripravená na rolu

NETKY.SK • 1 Júl 2015, 17:44 • 2 min
Hantuchová oslovila Heninovú, tá nie je pripravená na rolu

LONDÝN - Slovenská tenistka Daniela Hantuchová telefonicky navrhla iba o rok staršej belgickej niekdajšej líderke renkingu WTA Justine Heninovej, aby jej aspoň trochu pomáhala s tréningom. Nepochodila.

slovakia

left justify in out

"Nie som pripravená už teraz cestovať a koučovať. Možno jedného dňa..." povedala Heninová vo vysielaní BBC Radio 5 počas stredajšieho zápasu Hantuchovej s Britkou Heather Watsonovou v 2. kole grandslamového Wimbledonu na tráve v Londýne. 

 

Heninovú počas jej kariéry trénersky viedol Argentínčan Carlos Rodríguez (teraz pracuje v Číne), práve s ním Hantuchová od obdobia medzi sezónami 2014 a 2015 absolvovala časť svojej prípravy. 

 

Tridsaťdvaročnú popradskú rodáčku od začiatku trávnatej časti tohto súťažného ročníka trénersky vedie Španiel Óscar Serrano, pre agentúru SITA to Hantuchová povedala po svojom pondelňajšom víťazstve 7:5, 6:0 nad krajankou Dominikou Cibulkovou v 1. kole medzinárodných otvorených majstrovstiev Anglicka v areáli AELTC v britskej metropole. 

 

Držiteľka 7 singlových titulov z veľkej štvorky Heninová ohlásila ukončenie svojej aktívnej činnosti - už druhé - 26. januára 2011. Prvýkrát sa rozlúčila 14. mája 2008 a vrátila sa v sezóne 2010. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies