Handzuš ponúka možnosť napiť sa zo Stanleyho pohára

NETKY.SK • 2 August 2013, 11:37 • 2 min
Handzuš ponúka možnosť napiť sa zo Stanleyho pohára

BANSKÁ BYSTRICA - Hokejový útočník Michal Handzuš ponúka piatim záujemcom, ktorí v charitatívnej aukcii budú ochotní zaplatiť najvyššiu sumu, napiť sa zo slávneho Stanleyho pohára.

slovakia

left justify in out

Dražba potrvá do 7. augusta, výťažok z nej poputuje Občianskemu združeniu Nožička, ktoré pomáha deťom s detskou obrnou. Piati úspešní dražitelia sa budú môcť napiť z trofeje počas osláv jej príchodu do Banskej Bystrice vo štvrtok 8. augusta.

"Myslím si, že mnohí by sa chceli napiť z trofeje tak, ako aj my v šatni po víťazstve nad Bostonom. Rátame tiež s možnosťou, že niekto vydraží cenu pre svojho potomka - ten sa napije detského šampanského," uviedol Michal Handzuš pre web cas.sk, kde prebieha aj aukcia. Z vydražených peňazí doplnia zariadenie telocvične špeciálnym bicyklom a zaplatia maséra na pomoc deťom. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies