Hamšík: V Španielsku sa chceme priblížiť k ďalšiemu kolu

NETKY.SK • 17 Február 2016, 19:07 • 2 min
Hamšík: V Španielsku sa chceme priblížiť k ďalšiemu kolu

BRATISLAVA - Slovenský kapitán futbalistov talianskeho klubu SSC Neapol Marek Hamšík rešpektuje silu španielskeho protivníka v 1/16-finále Európskej ligy, pred štvrtkovou prvou časťou tejto konfrontácie (19.00 h) však upozornil aj na silu "Partenopei".

slovakia

left justify in out

"Čaká nás ťažký súper. Villarreal patrí medzi top tímy v Španielsku. Dôkazom je aj jeho súčasné štvrté miesto, pred ním sú v tabuľke iba veľkokluby Barca, Atlético a Real. Na domácom ihrisku je veľmi silný, v tejto sezóne pred vlastnými divákmi prehral iba raz. My však máme tiež svoju silu. V Španielsku chceme dosiahnuť výsledok, ktorý nás priblíži k ďalšiemu kolu," deklaroval Hamšík pre svoj oficiálny web.


Tvorca hry SSC Hamšík skóroval proti Villarrealu v oboch dueloch na jeseň 2011 v skupinovej fáze Ligy majstrov (zhodne 2:0). Už na jar rovnakého roka práve v 1/16-finále EL Neapol doma s týmto rivalom remizoval 0:0 a na jeho pôde prehral 1:2, čo znamenalo koniec účinkovania.


Neapol si chce na Pyrenejskom polostrove napraviť chuť po sobotňajšej ligovej prehre 0:1 v Turíne s Juventusom, figuruje po nej na druhej priečke v tabuľke Serie A o jeden bod za spomenutým premožiteľom.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies