Hamšík: Mojou prioritou nateraz zostáva SSC Neapol

NETKY.SK • 11 Júl 2016, 17:11 • 2 min
Hamšík: Mojou prioritou nateraz zostáva SSC Neapol

MNÍCHOV - Prioritou pre Mareka Hamšíka zostáva zotrvanie v klube talianskeho futbalového vicemajstra SSC Neapol.

slovakia

left justify in out

Pre portál sport1.de to potvrdil otec stredopoliara slovenskej reprezentácie Richard Hamšík. "Marek to dookola opakuje, že chce ukončiť kariéru v Neapole. Záleží však na klube, ako si ho bude ceniť. Ak ho predajú, neviem, či to fanúšikovia šéfovi klubu De Laurentiisovi len tak odpustia," cituje Richarda Hamšíka web sport1.de.


Marek Hamšík, ktorý sa nedávno na ME vo Francúzsku blysol krásnym gólom do siete Ruska, nedávno počas stretnutia so slovenskými médiami v Banskej Bystrici povedal: "Mojou prioritou nateraz zostáva Neapol. Neskôr sa uvidí. V tomto momente už nemyslím na nič iné ako na dovolenku," povedal Hamšík.


Kreatívny stredopoliar s výbornou prihrávkou aj strelou potvrdil aj nedávny záujem Bayernu Mníchov. "Ten bol naozaj reálny, ale nie je pravda, že som Bavorov odmietol. Ja som to nebol," dodal Marek Hamšík.


Miláčik neapolských tribún obsadil konečné 65. miesto v hodnotení hráčskeho barometra na ME 2016 vo futbale. Pomocou špeciálnych štatistík zo zápasov v kalendárnom roku 2016 Európska futbalová únia (UEFA) analyzovala formu všetkých 552 hráčov, ktorí sa predstavili vo Francúzsku.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies