Hamburg pripravuje ponuku pre Kuyta

NETKY.SK • 20 Apríl 2012, 10:49 • 2 min
Hamburg pripravuje ponuku pre Kuyta

Hamburg pripravuje ponuku pre Kuyta - Futbal LIVERPOOL - Hamburg urobil prvý oficiálny krok k získaniu Dirka Kuyta po tom, ako športový riaditeľ Frank Arnesen priznal, že by ho na konci sezóny chcel vidieť vo svojom tíme. Kuyt je jedným z niekoľkých okraj

slovakia

left justify in out

imgLIVERPOOL - Hamburg urobil prvý oficiálny krok k získaniu Dirka Kuyta po tom, ako športový riaditeľ Frank Arnesen priznal, že by ho na konci sezóny chcel vidieť vo svojom tíme.

Kuyt je jedným z niekoľkých okrajových hráčov a Liverpool sa ho tento rok v lete bude snažiť zbaviť. Je k dispozícii za 1 milión libier.
Hoci jeho týždenná mzda 80.000 libier predstavuje pre Hamburg nepríjemnú prekážku, klub hľadá spôsoby, ako dať dohromady prijateľné finančné podmienky a boli už aj v kontakte s Holanďanovým agentom, Robom Jansenom.
Hamburg je pripravený čeliť konkurencii v boji o Kuyta, o ktorého majú záujem aj Fiorentina, Galatasaray či Feyenoord, a bývalý športový riaditeľ Chelsea, Arnesen, potvrdil, že je na ich zozname.

"Kuyt je stále veľmi silný a fit a má stále čo ponúknuť," povedal.

"Je to hráč s veľkým srdcom, a nie je pochýb o tom, že môže byť veľkým prínosom pre ktorýkoľvek klub, za ktorý bude hrať. Je výborný tímový hráč, tak uvidíme, čo sa stane."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies