Halenár a Žofčák končia v Slovane, chcú ich v Maďarsku

NETKY.SK • 10 Január 2015, 10:18 • 2 min
Halenár a Žofčák končia v Slovane, chcú ich v Maďarsku

BRATISLAVA - Maďarské kluby DVSC z Debrecínu a Videoton Székesfehérvár majú záujem o futbalistov Slovana Bratislava Juraja Halenára a doterajšieho kapitána mužstva Igora Žofčáka. Vážnejší je záujem z Debrecínu. Informujú o tom viaceré maďarské webové portály.

slovakia

left justify in out

Doterajšie opory Slovana Žofčák a Halenár sa ocitli podľa sobotňajšieho denníka Nový Čas na prestupovej listine, úradujúci majster už nepočíta ani s Fořtom, Josimovom, Bagayokom, Milinkovičom, Kolčákom, Hudákom, Vrablecom, Záhumenským a Polačekom. Jedenástku hráčov by mali nahradiť novou, prvou posilou je Srb Slobodan Simonič z bieloruského Dinama Minsk. Zmluvu na 2,5 roka podpísal aj reprezentant SR do 21 rokov Filip Oršula zo Spartaka Myjava. 

 

"V šatni je momentálne iba 19 hráčov. Snažíme sa vytvárať na všetkých postoch konkurenciu," informoval Nový Čas generálny riaditeľ belasých Dušan Tittel. 

 

Pred rokom začalo zimnú prípravu v Slovane až 39 futbalistov. Z odchádzajúcich by Hudák, Vrablec a Záhumenský mali ísť na hosťovanie, brankár Poláček do Dunajskej Stredy, Kolčák smeruje do Poľska, Milinkoviča skúša Bolton a ďalší hráči si hľadajú angažmán. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies