Halenár a Peter Petráš posilami Petržalky

NETKY.SK • 6 August 2016, 16:36 • 2 min
Halenár a Peter Petráš posilami Petržalky

BRATISLAVA - Nováčik štvrtej najvyššej slovenskej futbalovej súťaže FC Petržalka Akadémia (účastník IV. ligy Bratislava) získal pred začiatkom sezóny 2016/2017 do kádra dve výrazné posily.

slovakia

left justify in out

Do Petržalky sa vrátili skúsený bývalý reprezentant SR Peter Petráš a aj útočník Juraj Halenár, ktorý je so 125 gólmi najlepší kanonier v histórii najvyššej slovenskej súťaže. Informoval o tom web FC Petržalka Akadémia. Niekdajší zakončovateľ bratislavského Interu aj Slovana Halenár by mal v Petržalke nahradiť Filipa Šeba. Tridsaťsedemročný obranca Petráš a aj 33-ročný Halenár si ešte v drese petržalskej Artmedie zahrali v skupinovej fáze Ligy majstrov 2005/2006. Halenár sa zaskvel hetrikom do siete Celticu Glasgow v 2. predkole, Petráš zas presným zásahom na pôde FC Porto pri pamätnom víťazstve Artmedie 3:2.

Halenár počas ostatných mesiacov pôsobil v Sigme Olomouc a Borčiciach. "Chcel by som sa poďakovať Petržalčanom za možnosť trénovať s tímom v období, keď som bol po zranení. Klub mi veľmi pomohol, je iné trénovať s tímom a pripravovať sa individuálne. Prvé dojmy sú výborné, našiel som tu výbornú partiu; som naozaj rád, že som tu," povedal v rozhovore pre web petržalského klubu Halenár, ktorý v prípravnom súboji proti Vrakuni skóroval päťkrát (7:0).

FC Petržalka Akadémia v nedeľu privíta ŠK Závod v úvodnom ligovom stretnutí v rámci tejto sezóny.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies