Halák s jubilejným 20.čistým kontom v kariére, už je bez gólu 148:25 minút

NETKY.SK • 20 Január 2012, 08:10 • 2 min
Halák s jubilejným 20.čistým kontom v kariére, už je bez gólu 148:25 minút

Halák s jubilejným 20. istým kontom v kariére, už je bez gólu 148 25 minút - Hokej Jubilejný 20.

slovakia

left justify in out

img

Jubilejný 20. shutout v kariére dosiahol slovenský hokejový brankár Jaroslav Halák zo St. Louis v zápase zámorskej NHL v noci na piatok proti Edmontonu. Opora Blues zlikvidovala všetkých 15 streleckých pokusov Oilers a domáci vyhrali 1:0.
      Bratislavský rodák je momentálne v excelentnej forme, bolo to už jeho tretie čisté konto v posledných štyroch zápasoch a druhé po sebe. Momentálne tak ťahá sériu 148:25 minút bez inkasovaného gólu. "Ak zvážim, aké to boli strely, tak som sa cítil výborne. Nemusel som ich dnes veľa likvidovať a súper ani nemal veľké šance. Každý zápas je iný, v tomto chlapci hrali skutočne výborne. Dúfam, že sa nám takto bude dariť najmenej do prestávky All Star," citoval Haláka portál NHL.com.
      V ďalších skončených zápasoch sa bodovo presadili Slováci Marián Gáborík a Andrej Meszároš. Kanonier New York Rangers v zápase s Pittsburghom raz asistoval, jazdci ale v Madison Square Garden prehrali 1:4. Podobne sa "darilo" aj Philadelphii, ktorá prehrala na domácom ľade s New York Islanders 1:4 a nepomohla jej ani Meszárošova asistencia. V noci frekventovaným výsledkom 4:1 vyhralo aj Toronto nad Minnesotou, Boston v New Jersey a Winnipeg s Buffalom.
      Súboje San Jose - Ottawa a Los Angeles - Calgary sa stále hrajú.

      výsledky:
      Toronto - Minnesota 4:1, New Jersey - Boston 1:4, New York Rangers - Pittsburgh 1:4 (za domácich Gáborík 0+1), Philadelphia - New York Islanders 1:4 (za domácich Meszároš 0+1), Columbus - Nashville 0:3, St. Louis - Edmonton 1:0 (za domácich odchytal celý zápas Halák a kryl všetkých 15 striel), Winnipeg - Buffalo 4:1, Phoenix - Detroit 2:3 pp a sn, San Jose - Ottawa a Los Angeles - Calgary sa stále hrajú .

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies