Haase prerušil negatívnu sériu v tajbrejkoch

NETKY.SK • 28 Máj 2013, 10:09 • 2 min
Haase prerušil negatívnu sériu v tajbrejkoch

PARÍŽ - Holandský tenista Robin Haase ukončil svoju negatívnu sériu pätnástich prehraných tajbrejkov po sebe, ktorá z neho urobila lídra tejto nepriaznivej štatistiky.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťšesťročný 66. hráč svetového rebríčka uspel v druhom sete pondelňajšieho stretnutia 1. kola dvojhry na grandslamovom turnaji Roland Garros v Paríži a francúzskeho súpera Kennyho De Scheppera zdolal 6:4, 7:6 (3), 2:6, 6:3. Haase dosiaľ naposledy zvíťazil v akomkoľvek singlovom tajbrejku 12. mája 2012 proti Ukrajincovi Sergijovi Stachovskému v 1. kole kvalifikácie v Ríme.

Predtým spoločne na vedúcej pozícii nelichotivého prehľadu figurovali už od 70. rokov minulého storočia Colin Dibley a Graham Stilwell so 14 nevydarenými "lotériami" za sebou. 

Holanďan Haase mal so zarátaním všetkých zápasov vrátane tých, ktoré Asociácia tenisových profesionálov (ATP) do tejto štatistiky oficiálne nezahŕňa (kvalifikácie na hlavnej profesionálnej úrovni, resp. challengerové podujatia), na konte dokonca 17 neúspešných tajbrejkov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies