Guardiola pred rozlúčkou s ligou: V Bayerne som sa stal lepším koučom

NETKY.SK • 13 Máj 2016, 15:42 • 2 min
Guardiola pred rozlúčkou s ligou: V Bayerne som sa stal lepším koučom

MNÍCHOV - Tri roky v Mníchove zo mňa urobili lepšieho kouča. Tak zhodnotil pôsobenie v metropole Bavorska tréner futbalistov Bayernu Pep Guardiola, ktorého v sobotu čaká rozlúčka s Bundesligou. Majster z Mníchova nastúpi vo svojej Allianz Aréne v rámci posledného 34. kola proti Hannoveru 96.

slovakia

left justify in out

Španielsky kormidelník, ktorý od leta začne svoje pôsobenie v Manchestri City, vyhral s Bayernom trikrát ligový titul i Nemecký pohár. Po sobotňajšom súboji s vypadávajúcim Hannoverom hráči Mníchova preberú majstrovskú trofej za sezónu 2015/16.

 

"Som hrdý na svoje rozhodnutie sem prísť. Cítim, že v Bayerne som sa stal lepším trénerom. Zažil som tu veľa pekného, nikdy na to nezabudnem," povedal Guardiola na piatkovej tlačovej konferencii.

 

Posledným zápasom na lavičke Bayernu bude pre Španiela finále Nemeckého pohára, v ktorom si Bavori 21. mája v Berlíne zmerajú sily s Borussiou Dortmund.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies