Good Charlotte podpísali zmluvu s BMG na nový album

NETKY.SK • 24 Máj 2018, 07:28 • 2 min
Good Charlotte podpísali zmluvu s BMG na nový album

BRATISLAVA - Americká rocková kapela Good Charlotte podpísala zmluvu s vydavateľstvom BMG na celosvetové vydanie nového albumu v spolupráci s ich vlastným labelom MDDN.

slovakia

left justify in out

Názov ani dátum vydania nahrávky zatiaľ nie sú známe, no počin by sa mal dostať na trh už tento rok.

 

"Naše partnerstvo s BMG vnímame ako prirodzené. Mali sme možnosť spoznať z prvej ruky, ako spolupracujú s inými umelcami. BMG predstavuje značku, ktorá smeruje stále vpred, k umelcom sa správa priateľsky a má podnikateľského ducha, ktorý sa nám páči," vyjadrili sa bratia Benji a Joel Maddenovci.

Good Charlotte vznikli v roku 1995. Okrem spomínaných súrodencov v kapele pôsobia aj Paul Thomas (basgitara), Billy Martin (gitara, klávesy) a Dean Butterworth (bicie). Formácia, ktorá vďaka skladbe Lifestyles Of The Rich And Famous získala cenu Kerrang!, vydala radové albumy Good Charlotte (2000), The Young And The Hopeless (2002), The Chronicles Of Life And Death (2004), Good Morning Revival (2007), Cardiology (2010) a Youth Authority (2016).
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies