Gombos: Som rád, že som si Kavčiča v Záhrebe odsledoval

NETKY.SK • 5 Marec 2015, 15:39 • 2 min
Gombos: Som rád, že som si Kavčiča v Záhrebe odsledoval

BRATISLAVA - Norbert Gombos minulý týždeň vo francúzskom Cherbourgu získal svoj prvý challengerový titul, ale nerátal, že dostane šancu vo dvojhrách bratislavského stretnutia Slovensko - Slovinsko (6. - 8. marca) v 1. kole I. skupiny euroafrickej zóny Davisovho pohára 2015 tenisových reprezentačných družstiev mužov.

slovakia

left justify in out

"Prekvapilo ma to, lebo ´Kližo´ aj ´Luki´ sú hráčmi prvej stovky svetového rebríčka a renkingovo teda nebol dôvod. Som však veľmi rád, že mi kapitán Miloš Mečíř dal túto šancu, a môžem si zahrať ďalší Davis Cup. Tie predchádzajúce boli pre mňa úspešné a dúfam, že v tom budem pokračovať. Budem bojovať o každý bod, aby som pomohol nášmu tímu," povedal po štvrtkovom žrebe programu v NTC 24-ročný galantský rodák. 

 

Zverenec Borisa Borgulu Gombos, 117. v počítačovom poradí, si v piatok zmeria sily s rekonvalescentom Blažom Kavčičom (110., bol už aj na 68. mieste), ktorý nastúpi necelé tri týždne po operácii poškodeného nervu na pravej nohe: "Ešte sme proti sebe nehrali, ale keď som vo februári prehral vo finále kvalifikácie v Záhrebe, tak som čakal na príležitosť ako možný lucky loser a pozrel som si vtedy veľa zápasov. Videl som aj celý Kavčičov najmä s vyhliadkou na terajší Davisov pohár. Odsledoval som si, ako presne hrá, takže viem, čo môžem čakať." 

 

Gombos premiérovo nastúpi ako druhý z tímu: "Bude to pre mňa nová skúsenosť, azda sa s ňou dobre vyrovnám. Je trošku náročné, keď neviete, kedy budete hrať, ale na čosi také sme dostatočne zvyknutí z turnajov. Azda sa ´Kližov´ zápas vyvinie spôsobom, ktorý bude povzbudzujúci. Vidím to pozitívne." 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies