Glasgow Rangers: V škótskej Premier League už hrať nebudeme!

NETKY.SK • 31 Október 2012, 13:52 • 2 min
Glasgow Rangers: V škótskej Premier League už hrať nebudeme!

Glasgow Rangers V škótskej Premier League už hrať nebudeme! Futbal GLASGOW – Výkonný riaditeľ Glasgow Rangers, Charles Green, napadol plánovanú reštrukturalizáciu škótskej Premier League a trval na tom, že jeho klub v nej už nikdy nebude hrať pokiaľ bude

slovakia

left justify in out

imgGLASGOW – Výkonný riaditeľ Glasgow Rangers, Charles Green, napadol plánovanú reštrukturalizáciu škótskej Premier League a trval na tom, že jeho klub v nej už nikdy nebude hrať pokiaľ bude vo funkcii.

Green vyhlásil, že nemá záujem pomáhať SPL po trestoch (zostup do 4.ligy, potenciálne odobratie titulov), ktoré tento rok dostal jeho klub.

V rozhovore pre talkSPORT povedal: "Výkonný riaditeľ SFA Stewart Regan vyhlásil, že škótsky futbal bude musieť prejsť reštrukturalizáciou. Nie je žiadnym tajomstvom, že SPL vypracovala plán a chápem, že majú svoje vízie ohľadne zmien v škótskom futbale. Ten sa musí zmeniť, pretože je v problémoch. Brať vážne reštrukturalizáciu SPL je pre mňa naozaj ťažké. Vyhodili nás z 1.ligy a teraz nám chcú odobrať aj tituly a od nás očakávajú, že si po tom všetkom sadneme a ja poviem "OK, všetko je zabudnuté"?! Žijú v oblakoch, ja som nezabudol a ani neodpustil. Rangers nebude hrať v škótskej Premier League pokiaľ budem riaditeľom. Ak by tá situácia nastala, tak by som predstúpil pred fanúšikov, podobne ako sme to urobili na začiatku roka, keď sme s nimi konzultovali, v ktorej lige chcú aby sme hrali. Chceli hrať v 4.lige a my ako investori sme ich vypočuli a radi sme to urobili. Vrátili by sme sa k nim znova, ale môj názor by sa nezmenil. Keby sa chceli vrátiť do SPL, potom v poriadku, ale už nebudem riaditeľom."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies