Gitaristu kapely After the Burial Justina Lowa našli mŕtveho

NETKY.SK • 23 Júl 2015, 13:24 • 2 min
Gitaristu kapely After the Burial Justina Lowa našli mŕtveho

USA - Gitaristu kapely After the Burial Justina Lowa našli mŕtveho. Informoval o tom denník New Richmond News.

slovakia

left justify in out

Tridsaťdvaročný hudobník bol pritom od 18. júla nezvestný. Jeho bezvládne telo objavil nemenovaný turista v utorok pod mostom Arcola High, ktorý spája dedinku Arcola v Minnesote s mestom Somerset vo Wisconsine. Príčina jeho úmrtia zatiaľ nie je známa. Vyšetrovatelia však nepredpokladajú cudzie zavinenie, pričom zranenia podľa nich zrejme utrpel pri páde.

 

Lowe bol jedným zo zakladajúcich členov skupiny After the Burial. V júni tohto roka sa však rozhodol formáciu opustiť, čo zdôvodnil tým, že všetci sú proti nemu. V statuse, ktorý zverejnil na sociálnej sieti Facebook, tiež opísal rôzne traumy, ktoré zažil. Po zverejnení vyhlásenia na niekoľko hodín zmizol, nakoniec sa však vrátil domov. Jeho kolegovia sa vtedy k celej situácii vyjadrili taktiež prostredníctvom Facebooku, pričom uviedli, že Lowe mal psychické problémy. „Justin je chorý. Teraz potrebuje predovšetkým vidieť, že svet nie je proti nemu. Potrebuje lásku a podporu nás všetkých. Mal by tiež vedieť, že preňho chceme len to najlepšie," napísali muzikanti. 

 

Skupina After the Burial sa na hudobnej scéne objavila v roku 2004. V súčasnosti sú jej členmi Lerichard Foral, Trent Hafdahl, Dan Carle a Anthony Notarmaso. Na konte majú albumy Forging a Future Self (2006), Rareform (2008), In Dreams (2010), Wolves Within (2010) a EP nahrávku This Life Is All We Have (2013).

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies