Gerrard o Liverpoole: Ak by mi ponúkli miesto asistenta, tak zostanem

NETKY.SK • 11 September 2015, 16:22 • 2 min
Gerrard o Liverpoole: Ak by mi ponúkli miesto asistenta, tak zostanem

LIVERPOOL - Bývalý kapitán anglickej futbalovej reprezentácie Steven Gerrard mohol naďalej pôsobiť v FC Liverpool.

slovakia

left justify in out

Podľa vlastných slov by ho v klube zo štadióna Anfield udržala ponuka byť jedným z asistentom hlavného trénera Brendana Rodgersa.

 

Gerrad sa po uplynulej sezóne stal hráčom Los Angeles Galaxy. Za Liverpool hrával 17 sezón, dres "The Reds" obliekol vo viac ako 700 zápasoch. Ako uviedol v rozhovore pre denník Daily Mail, z klubu by nikdy neodišiel, ak by mu ponúkli miesto asistenta trénera. "Mohol som v tíme zostať ako člen mužstva. Už nemám na to vek, aby som hrával celé zápasy, ale myslím, že naďalej som mohol byť platným hráčom. Ak by mi po minulej sezóne ponúkli miesto asistenta s tým, že občas naskočím do zápasov ako striedajúci hráč, tak z klubu nikdy neodídem," povedal.

 

Liverpool počas leta nahradil dovtedajších asistentov Colina Pascoea a Mika Marsha. "Myslím, že na miesto jedného z nich by som sa hodil. Viem, že dvere do Liverpoolu mám stále otvorené, ale k môjmu odchodu do Ameriky vôbec nemuselo prísť. Každopádne, angažmán v Los Angeles si teraz užívam a otázku budúcnosti nechávam otvorenú," dodal.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies