Galanta: Intoxikácia splodinami horenia zapríčinila smrť jednej osoby

NETKY.SK • 9 December 2013, 17:49 • 2 min
Galanta: Intoxikácia splodinami horenia zapríčinila smrť jednej osoby

GALANTA - V nedeľu (8.12.) v popoludňajších hodinách vznikol požiar dreva a matracov v neobývanej budove na Staničnej ulici v Galante. V plameňoch zomrela jedna osoba, informoval TASR hovorca Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Trnave Tomáš Bílik.

slovakia

left justify in out

Požiar vznikol po manipulácií s otvoreným ohňom. Na mieste udalosti zasahovali príslušníci Okresného riaditeľstva HaZZ v Galante. "Hasiči na likvidáciu požiaru nasadili jeden vysokotlakový prúd za súčasného rozoberania drevenej podlahy a odvetrávania vnútorných priestorov," konštatoval s tým, že v miestnosti sa nachádzala jedna osoba, ktorá nejavila známky života. Jej smrť zapríčinila intoxikácia splodinami horenia. Podľa Bílika zasahujúci hasiči sa snažili postihnutej osobe poskytnúť predlekársku prvú pomoc, ale na základe zjavných symptómov konštatovali smrť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies