Gáborík absolvoval úspešnú operáciu brušného svalstva

NETKY.SK • 10 Máj 2013, 09:54 • 2 min
Gáborík absolvoval úspešnú operáciu brušného svalstva

COLUMBUS - Slovenský hokejista Marián Gáborík absolvoval vo štvrtok vo Philadelphii úspešnú operáciu brušného svalstva. Pri chirurgickom zákroku útočníkovi Columbusu Blue Jackets lekári napravili špeciálnu syntetickú sieťku, ktorú mu do prietrže voperovali v roku 2001, keď bol ešte hráčom Minnesoty Wild.

slovakia

left justify in out

Podľa informácií denníka Columbus Dispatch bude potrebovať Gáborík na zotavenie tri až štyri týždne. Väčšinu času počas rekonvalescencie by mal stráviť v Columbuse s výnimkou najbližších dní, počas ktorých bude v New Yorku, kde si chce doriešiť súkromné záležitosti po aprílovej výmene z NY Rangers.

Gáborík v skrátenom ročníku NHL odohral v drese Rangers a Blue Jackets dokopy 47 stretnutí, v ktorých nastrieľal 12 gólov a pridal 15 asistencií. Podľa Johna Davidsona, riaditeľa Columbusu pre hokejové operácie, mal slovenský krídelník ku koncu základnej časti už veľké bolesti a nastupoval len preto, že "modrokabátnici" ho potrebovali v boji o účasť v play off. Nakoniec im postup tesne unikol, no Gáborík pre operáciu nemohol posilniť slovenskú reprezentáciu na majstrovstvách sveta vo Švédsku a Fínsku.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies