Futbalový klub Tottenham daroval Gretzkému dres so zlým menom

NETKY.SK • 24 September 2015, 10:52 • 2 min
Futbalový klub Tottenham daroval Gretzkému dres so zlým menom

LONDÝN - Vedeniu anglického futbalového Tottenhamu Hotspur sa podarilo vyrobiť solídne faux-pax, keď v stredu podarovalo klubový dres hokejovej legende Waynovi Gretzkému.

slovakia

left justify in out

Na bielom tričku s číslom 99 však bolo napísané "Gretsky". Predstavitelia "kohútov" sa okamžite ospravedlnili velikánovi klzísk NHL prostredníctvom sociálnej siete twitter. "Nový dres je už na ceste," uvádzajú Londýnčania. "Nie je sa nad čím trápiť. Takéto veci sa stávajú pravidelne," odpovedal 54-ročný Gretzky.

 

Niekdajší kanadský útočník odohral v NHL 20 sezón, je najproduktívnejším hráčom histórie súťaže a mnohými považovaný za jedného z najlepších hokejistov všetkých čias. Dodnes je jediným hráčom, ktorý v jednom ročníku dosiahol viac ako 200 bodov. Celkovo sa mu to podarilo štyrikrát.

 

Tottenham v stredu večer privítal doma na White Hart Lane v londýnskom derby Arsenal v zápase šestnásťfinále Ligového pohára, domáci podľahli 1:2. O dva góly hostí sa postaral francúzsky stredopoliar Mathieu Flamini.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies