Futbalistu Richarda Vlčeka obvinili z pokusu o vraždu svokra

NETKY.SK • 8 Október 2014, 07:01 • 2 min
Futbalistu Richarda Vlčeka obvinili z pokusu o vraždu svokra

BRATISLAVA - Bývalého futbalistu Richarda Vlčeka, ktorý bol dlhodobo mimo Slovenska, obvinili policajti z pokusu o vraždu otca nebohej lekárky, s ktorou má syna. Druhého októbra ho zadržali na letisku v Bratislave po príchode z Írska. Informoval o tom dnes spravodajský portál Aktuálne.sk.

slovakia

left justify in out

"Vyšetrovateľ Národnej kriminálnej agentúry vzniesol voči uvedenej osobe ešte v septembri obvinenie za obzvlášť závažný zločin úkladnej vraždy v štádiu pokusu v súbehu s prečinom poškodzovania cudzej veci," povedala pre portál šéfka komunikačného odboru policajného prezídia Marianna Paulíková.
      

Aktuálne.sk informovalo, že futbalista sa mal pokúsiť o vraždu otca jeho bývalej nebohej manželky Zuzany. Tú pred piatimi rokmi zastrelil neznámy páchateľ pred jej pediatrickou ordináciou v bratislavskom Ružinove. Ako svedka vypočuli v tejto veci i bývalého manžela.
      

Po pediatričke zostal malý syn, ktorý mal byť predmetom sporu exmanžela a rodičov nebohej lekárky. Smrť lekárky stále neobjasnili.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies