Fury v príprave na Klička zhadzuje kilogramy

NETKY.SK • 27 Apríl 2016, 14:51 • 2 min
Fury v príprave na Klička zhadzuje kilogramy

LONDÝN - Úradujúci britský boxerský šampión v superťažkej hmotnostnej kategórii Tyson Fury v rámci prípravy na odvetu vlaňajšieho súboja o tituly majstra proti Vladimirovi Kličkovi schudol za deväť dní už viac ako 6,35 kilogramu (1 stone).

slovakia

left justify in out

Dvadsaťsedemročný Angličan má v pláne celkovo zhodiť okolo 20 kg, zápas sa uskutoční 9. júla v Manchestri. "Okej ľudia. Deväť dní v kempe a zatiaľ to ide dobre. Akurát som dokončil štvrtú tréningovú jednotku, cítim sa fajn. Ešte potrebujem zhodiť 2 stony, mám na to dosť veľa času. Trénujem tri alebo štyrikrát denne, umieram v úbore a tak. Už sa teším na tlačovú konferenciu, som zvedavý, čo povie Kličko a na čo sa bude zasa vyhovárať," informoval Fury prostredníctvom sociálnych sietí.


Fury 28. novembra 2015 v nemeckom Düsseldorfe detronizoval dovtedajšieho suveréna najsledovanejšej boxerskej kategórie Vladimira Klička a po dvanástich kolách jednomyseľným výrokom rozhodcov získal opasky organizácií WBA (Super), WBO, IBF a IBO. Zároveň sa však zmluvne zaviazal k odvete, čím prišiel o jeden z titulov. Nesplnil totiž požiadavku IBF, aby sa vo svojom najbližšom vystúpení postavil proti prednostnému vyzývateľovi tejto verzie, ktorým je iný Ukrajinec Viačeslav Glazkov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies