Francúz Reveillere do konca sezóny k Hamšíkovi do Neapolu

NETKY.SK • 9 November 2013, 13:07 • 2 min
Francúz Reveillere do konca sezóny k Hamšíkovi do Neapolu

PARÍŽ - Anthony Reveillere, e, ktorý je napriek svojmu defenzívnemu postu známy svojimi ofenzívnymi výletmi, odohral za francúzsku reprezentáciu 20 medzištátnych stretnutí.

slovakia

left justify in out

Krajný futbalový obranca Anthony Reveillere, ktorý mal štatút voľného hráča, prestúpil do talianskeho klubu SSC Neapol. Tridsaťtriročný Francúz sa dohodol s účastníkom Ligy majstrov zatiaľ na zmluve do konca tejto sezóny.

Ako informuje ďalej agentúra Reuters Reveillere opustil v júni francúzsky klub Olympique Lyon. "Som nesmierne šťastný, že som hráčom Neapolu," skonštatoval Reveillere.

Reveillere, ktorý je napriek svojmu defenzívnemu postu známy svojimi ofenzívnymi výletmi, odohral za francúzsku reprezentáciu 20 medzištátnych stretnutí. Počas desiatich sezón v Lyone nazbieral päť titulov z Ligue 1, dvakrát triumfoval vo Francúzskom pohári, pričom v Lige majstrov má na konte 77 odohratých duelov.  

Tím Mareka Hamšíka figuruje v Serii A na druhom mieste, rovnaký počet 28 bodov však má aj tretí Juventus Turín. Obe spomínané mužstvá strácajú na vedúci AS Rím tri body. V F-skupine Ligy majstrov je Neapol zatiaľ na druhom mieste s deviatimi bodmi, ktoré má na konte aj vedúci Arsenal Londýn. Oba tímy majú pred treťou Borussiou Dortmund náskok troch bodov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies