FOTO Život na cestách: Mladý pár už štyri roky žije v dodávke a cestuje po Austrálii

NETKY.SK • 4 Apríl 2018, 06:00 • 2 min
FOTO Život na cestách: Mladý pár už štyri roky žije v dodávke a cestuje po Austrálii

SYDNEY - Cleo Codringtonová (24) a jej priateľ Mitch Cox (24) svojimi príspevkami na Instagrame predstavujú krásy slobodného nomádskeho života.

slovakia

left justify in out

Za necelé štyri roky prešli so starou dodávkou v krásnej austrálskej prírode vyše 100-tisíc kilometrov. Všetko začalo pred štyrmi rokmi, keď sa spolu Cleo a Mitch stretli na univerzite, kde študovali grafický dizajn. 

 

 

 

Still one of my favourite spots to wake up 🙌🏻 Where’s your go to overnight spot??

Príspevok, ktorý zdieľa Mitch Cox (@mitch.cox),

 

Počas štúdia si privyrábali rôznymi brigádami, ale podľa slov Cleo bolo nepredstaviteľné, aby po pätnástich rokoch striktného života stráveného na školách ihneď nastúpili do bežného päťdňového pracovného procesu.

 

 

"Mitch si práve kúpil dodávku, s ktorou sme začali spolu jazdiť na dvojtýždňové výlety po východnom pobreží - a zrazu nás to úplne pohltilo. Rozhodli sme sa približne na rok objavovať krásy Austrálie. Lenže z roka sa stali dva, z dvoch tri a teraz sme na ceste štvrtý rok," informuje Cleo na svojej sociálnej sieti. 

 

Keď pár vyrazil na svoj prvý rok, mal len skromný rozpočet, na ktorý si našetrili predošlými brigádami. Kupovali hlavne ryžu a mlieko si riedili vodou. "Je neuveriteľné, s ako málo peniazmi môžete vyžiť, keď je to potrebné," uviedla Cleo. Po roku si už začali privyrábať nádhernými fotografiami zo svojich ciest.

 

Svoje fotografie dávajú na Instagram a podpísali aj zmluvy s cestovnými kanceláriami, ktoré ich snímky používajú ako svoje propagačné materiály. Vďaka týmto financiám môžu Cleo a Mitch pokračovať vo svojej ceste, kým budú chcieť.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies