FOTO Toto dievča prežilo útok teroristov v Paríži: Hodinu predstierala, že je mŕtva

NETKY.SK • 16 November 2015, 09:22 • 2 min
FOTO Toto dievča prežilo útok teroristov v Paríži: Hodinu predstierala, že je mŕtva

PARÍŽ – Útoky teroristov v Paríži si vyžiadali takmer 130 obetí. Tí, ktorí útoky prežili porozprávali o týchto otrasných chvíľach. Rovnako tak urobila aj Francúzka Isobel Bowdery, ktorá bola na koncerte v Bataclane.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

„Nikdy by ste si nepomysleli, že sa to môže stať vám. Bola to iba piatková noc v rockovom klube. Atmosféra bola veľmi pozitívna, každý tancoval a smial sa. Keď cez predné dvere prišli muži a začali strieľať, mysleli sme si, že to je iba súčasťou celej show. Nebol to iba teroristický útok, bol to masaker,“ napísala Isobel na Facebooku k fotografii zakrvaveného trička.

 

„Niekoľko ľudí zastrelili priamo predo mnou. Na zemi sa vytvorili mláky krvi. Plač dospelých mužov, ktorí držali mŕtve telá svojich priateliek, prehlušili hudbu. V momente zničili budúcnosti a zlomili celé rodiny. Šokovaná a sama som predstierala viac ako hodinu, že som mŕtva. Ležala som nehybne, zadržovala dych a snažila som sa neplakať, aby som neukázala tým mužom strach, ktorý chceli vidieť,“ pokračovala Isobel.

 

img

 

Ďalej napísala o krutosti sveta o krutosti teroristov, ktorí tieto útoky spáchali. Vyzdvihla však hrdinov – obyčajných ľudí, ktorí jej pomohli, utešili, ponúkli nové oblečenie, podali pomocnú ruku.

 

„Ako som ležala v krvi cudzí ľudí a čakala na guľku, ktorá ukončí môj 22-ročný život, predstavila som si tváre všetkých ľudí, ktorých milujem,“ napísala Isobel a na záver dodala: „Minulú noc sa zmenili životy mnohých ľudí a je len na nás, aby sme boli lepšími ľuďmi. Aby sme žili životy, o ktorých nevinné obete tejto tragédie snívali, ale nikdy ich neprežijú. Odpočívajte v pokoji anjeli. Nikdy na vás nezabudneme.“

 

 

 

you never think it will happen to you. It was just a friday night at a rock show. the atmosphere was so happy and...

Posted by Isobel Bowdery on Saturday, November 14, 2015




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies