FOTO Tom Hardy uzavrel s Leonardom DiCapriom šialenú stávku: Neuveríte, čo musel urobiť!

NETKY.SK • 5 Február 2018, 12:15 • 2 min
FOTO Tom Hardy uzavrel s Leonardom DiCapriom šialenú stávku: Neuveríte, čo musel urobiť!

Tom Hardy prehral stávku a teraz musel urobiť niečo, čo mu rozhodne nie je po vôli.

slovakia

left justify in out

Tom Hardy už dávnejšie prezradil, že po natáčaní snímky The Revenant, kde hral po boku Leonarda DiCapria s ním uzavrel istú stávku. Herci sa totiž doťahovali na tému nominácii na Oscarov spred dvoch rokov. DiCaprio vtedy tvrdil, že bude medzi nominovanými na udelenie zlatej sošky, no Hardy jeho názor spochybňoval. Dohodli sa preto na stávke, ak nominovaný bude, dá si Hardy na ruku vytetovať to, čo „rozkáže“ DiCaprio.

 

A stalo sa. Do nominácie na prestížne ocenenie sa dostal tak Leonardo DiCaprio, ako aj Tom Hardy. Stávku teda prehral a musel akceptovať následky. „Leo napísal svojím otrasným rukopisom vetu Leo vie všetko (Leo knows all). Povedal som si, že som ochotný dať si tetovanie, no musí byť napísané normálnym písmom,“ prezradil Hardy.

 

Hoci sa porazený spočiatku stránil a snažil sa z dohody rôzne vykľučkovať, nakoniec sľub splnil v plnom rozsahu. Dôkazom by mala byť fotografia, ktorú herec nedávno uverejnil na sociálnej sieti. Spomínaný nápis je na nej rozpoznateľný.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies