FOTO Tieto zamestnania sú najhoršie na svete!

NETKY.SK • 17 Marec 2016, 11:13 • 2 min
FOTO Tieto zamestnania sú najhoršie na svete!

BRATISLAVA - Ste zavalení prácou a šéf vás neustále bombarduje novými úlohami? Váš pracovný čas je od rána do večera a váš plat aj tak za nič nestojí? Nezúfajte! Sú zamestnania s ktorými by ste určite nechceli meniť.

slovakia

left justify in out

Asi každého už postretlo na pracovisku, že nemal svoj deň. Niektorí považujú svoju prácu za galeje a myslia si, že práve tá ich je najhoršia.  Vybrali sme pre vás zamestnania, ktoré by ste určite nechceli robiť. 

 

Až keď si človek porovná svoju prácu s inou zistí, že tá jeho nie je až taká hrozná. Sú ľudia, ktorí sú na tom oveľa horšie.

 

Niektorí ľudia musia osem hodín denne čuchať spotené podpazušie, aby vyrobili ten najlepší deodorant, obliekať si kostým mužského prirodzenia, alebo zbierať do obrovskej skúmavky konské spermie. Nakoniec zistíte, že tá vaša práca nie je vôbec až taká zlá.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies