FOTO Tento Japonec má 54 rokov a zvláštny štýl, oblieka sa ako školáčka

NETKY.SK • 30 Jún 2016, 17:38 • 2 min
FOTO Tento Japonec má 54 rokov a zvláštny štýl, oblieka sa ako školáčka

TOKIO - Zoznámte sa s Japoncom (54), ktorý sa preslávil obliekaním do šiat mladých školáčok. Tejto zábave však holduje len cez víkend.

slovakia

left justify in out

Bizarnému obliekaniu podľahol pred pár rokmi, keď jeho priateľ vlastniaci reštauráciu povedal, že dievčatá v školských uniformách budú mať rezancovú polievku zadarmo. Jeho masku však zamestnanci prekukli a zľavy sa nedočkal. To ho však neodradilo od obliekania si šiat.

 

Hideaki Kobayashi sa každý víkend pravidelne upraví od hlavy po päty, pričom nesmú chýbať podkolienky a mašličky na zapletenej brade.

 

Keď mu televízny reportér položil otázku, prečo sa oblieka ako japonská školáčka, odpovedal takto: "To je ťažká otázka. Nie je v tom nijaká hlboká myšlienka. Možno preto, že v tom vyzerám dobre."

 

Dôchodca vo svojom outfite už cestoval Číny, Osaky či Francúzska na rôzne akcie a festivaly, kde je známy ako starý muž v školskej uniforme.

 

Hideaki si užíva pozornosť a spoločnosť mladých dievčat, ktoré sa s ním rady fotia ako s celebritou. "Časy sa zmenili. Ešte pred 10 či 20 rokmi starých mužom všetci nenávideli. Teraz si užívam kopu zábavy, spoločnosť ľudí a cítim sa skvele," povedal.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies