FOTO Recept: Bravčové na hríboch v tlakovom hrnci

NETKY.SK • 25 Január 2016, 09:00 • 2 min
FOTO Recept: Bravčové na hríboch v tlakovom hrnci

BRATISLAVA – Toto jedlo tak ako aj všetky ostatné, môžeme pripraviť v tlakovom hrnci, čím skrátime dobu prípravy minimálne o polovicu.

slovakia

left justify in out

Suroviny pre 4 osoby:

600 g bravčového mäsa, 1 cibuľa, hrsť sušených hríbov, 200 g čerstvých hríbov, soľ, mleté čierne korenie, ½ PL mletej sladkej papriky, 1 PL masti, olej,

 

Príprava:

1. Sušené hríby si vopred namočíme do vody. 

 

img

 

2. Mäso nakrájame na plátky, osolíme, okoreníme z oboch strán a prudko opečieme na oleji. 

 

img

 

3. V tlakovom hrnci orestujeme na masti cibuľu, pridáme opečené mäso, sušené hríby, čerstvé nakrájané hríby, soľ, korenie, mletú papriku a zalejeme vodou. 

 

img

 

img

 

img

 

 

img

 

4. Hrniec zatvoríme a varíme 15 minút. Potom stačí už len dochuť. Ak sa Vám zdá príliš riedka šťava, môžete zahustiť solamylom.

 

img

 

 Podávame s varenými zemiakmi.

 

img

 

Čas prípravy: 45 minút

 

Prajeme dobrú chuť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies