FOTO Partička Britov chcela osláviť rozlúčku so slobodou v Bratislave: Píšu o nich svetové médiá

NETKY.SK • 29 Február 2016, 17:28 • 2 min
FOTO Partička Britov chcela osláviť rozlúčku so slobodou v Bratislave: Píšu o nich svetové médiá

BRATISLAVA – Skupinka šiestich Britov, ktorá cestovala z Londýna do Bratislavy musela opustiť lietadlo po tom, čo opití vyčíňali na palube. Z lietadla spoločnosti Ryanair ich vykázal sám pilot.

slovakia

left justify in out

Dvanásti Briti nastúpili do lietadla spoločnosti Ryanair na Londýnskom letisku Luton. Lietadlo však kvôli šiestim z nich vrátane ženícha zastalo na berlínskom letisku Schönefeld. Podľa kapitána lietadla títo muži narušovali bezpečnosť letu a nerešpektovali pokyny letušiek.

 

Muži z anglického mesta Southampton sa opili, a vyvádzali na palube lietadla, ktoré smerovalo do Bratislavy. Jeden z nich sa dokonca vyzliekol do naha. Letušky im potom odmietli dať alkohol, a tak podľa nemeckej agentúry DPA začali byť agresívni.

 

O prípade informoval aj britský denník Daily Mail. Jedným z vykázaných je aj budúci ženích Joshua Mariner (26), ktorý si má v marci povedať svoje „áno“ s Abi Whitmore. Podľa svedkov sa na palube lietadla nachádzalo viacero partií, ktoré to prehnali s alkoholom. Tie po sebe kričali a dokonca sa aj pobili.

 

Šesticu mužov po pristáti na letisku Berlín-Schönefeld zatkla polícia. Za ich správanie na palube lietadla im hrozí pokuta vo výške až 25-tisíc eur. Mužov neskôr prepustili a mali by sa nachádzať na Slovensku. Do Nemecka sa však budú musieť vrátiť kvôli súdnemu procesu.

 

Štyrisaťšesťročný Alexander Koller z britského mesta Margate tvrdí, že situáciu nezvládol personál aeroliniek a aj dokonca aj nemeckí policajti. „Neboli to jediní opití ľudia na palube,“ povedal Koller a dodal: „Bola to chyba zamestnancov spoločnosti Ryanair, ktorí si ešte na zemi nevšimli, že títo ľudia boli tak opití, že sa nedokázali držať na nohách.“




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies