FOTO Opitý muž sadol za volant a dostal pokutu: Policajtov však šokoval jeho dopravný prostriedok

NETKY.SK • 19 Február 2018, 11:19 • 2 min
FOTO Opitý muž sadol za volant a dostal pokutu: Policajtov však šokoval jeho dopravný prostriedok

Polícia občas musí riešiť skutočne kuriózne prípady...

slovakia

left justify in out

Nad uletenými nápadmi ľudí  sa občas nestíhame ani diviť. Hovoriť by o tom vedeli aj novozélandskí policajti, ktorí sa nedávno stretli s niečím, čo sa len tak nevidí. Istý muž sa totiž rozhodol, že sa vydá do obchodu po cigarety. Problém bol však v tom, že už pil alkohol a nemohol si preto sadnúť za volant svojho auta. Zvolil si teda alternatívny spôsob dopravy, avšak spravodlivosti sa nevyhol.

 

Tento nerozvážny účastník cestnej premávky „brázdil“ ulice mesta na pojazdnom chladiacom boxe! Tým na seba strhol ešte väčšiu pozornosť, než keby v takomto stave riadil automobil. Tento chladiaci box je schopný dosiahnuť rýchlosť 28 kilometrov za hodinu, no pritom je veľmi nízky. Ostatní šoféri by ho teda nemuseli zbadať, čo je mimoriadne nebezpečné, upozornila polícia. Jazda na takomto „dopravnom prostriedku“ je nezákonná.

 

img

Zdroj: YouTube

 

Mladý muž sa tak dostal pred súd. Tu sa priznal, že pred svojou jazdou požil alkoholické nápoje a obišiel s pokutou 500 novozélandských dolárov, čo je približne 300 eur. Na duši ho však môže hriať pocit, že sa nestalo nič horšie.

 

img

Zdroj: YouTube



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies