FOTO OKLAMČÁKOVÉ 'missky' Slovenka PATRÍCIA a Češka ANETA vo finále na svetovej súťaži krásy v ČÍNE

NETKY.SK • 14 Marec 2017, 09:04 • 2 min
FOTO OKLAMČÁKOVÉ 'missky' Slovenka PATRÍCIA a Češka ANETA vo finále na svetovej súťaži krásy v ČÍNE

CHENGDU - Dnes sa v čínskom meste Chengdu, uskutoční finále svetovej súťaže krásy MISS ORIENTAL TOURISM 2017, na ktorú medzinárodne uznávaný odborník na ženskú krásu JOZEF OKLAMČÁK, delegoval dve svoje "missky" Slovenku Patríciu SLANINKOVÚ a Češku Anetu KARASOVÚ.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Takže dnes večer, SLOVENSKÚ REPUBLIKU bude v Číne, na súťaži krásy reprezentovať Patrícia Slaninková, ktorá má 21 rokov, pochádza z Považskej Bystrice, má ideálne miery 90 - 60 - 90 a je študentkou CITY UNIVERSITY OF SEATTLE v Trenčíne.

A ČESKÚ REPUBLIKU bude zastupovať modelka ANETA KARASOVÁ, ktorá má 22 rokov, pochádza z moravského Uničova, je študentkou psychológie na Ostravskej Univerzite a už od 13 rokov sa venuje modelingu. Jej  miery sú 90 - 60 - 90 a  výšku 174 cm.

Obidve krásky, sú členkami elitného klubu KRÁĽOVSTVA LEVOV - ČESKOSLOVENSKÝ LEV, ktorému šéfuje krasológ a zakladateľ novodobej tradície súťaže krásy miss v ČESKOSLOVENSKU v roku 1988 a MISS SLOVENSKO  roku 1993  Jozef OKLAMČÁK.

Treba len veriť, že česko- slovenská krása, na tejto svetovej súťaži v Číne, nezostane nepovšimnutá a bude aj primerane ocenená.
 

Obom dievčatám, Slovenke Patrícii Slaninkovej aj Češke Anete Karásovej, držíme palce.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Kalina
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies