FOTO Nemci v bazénoch vyvesili návod pre utečencov, ako sa k ženám nemajú správať

NETKY.SK • 1 Február 2016, 18:00 • 2 min
FOTO Nemci v bazénoch vyvesili návod pre utečencov, ako sa k ženám nemajú správať

BERLÍN – Verejné kúpaliská sa v západných krajinách stali baštou utečencov, ktorí v gangoch útočia na ženy, či už ide o sexuálne obťažovanie alebo topenie pod vodou. Nemecké úrady sa preto uchýlili k vyveseniu karikatúrnych letákov, ktoré majú žiadateľom o azyl vysvetliť, ako sa k ženám nemajú správať.

slovakia

left justify in out

Obrázky majú nemecké titulky, s prekladom v angličtine aj arabčine, a varujú migrantov, aby sa nekúpali v oblečení, nenosili spodnú bielizeň namiesto plaviek, neobťažovali ženy, a netopili ich pod vodou. Letáky dosiaľ vyvesili vo verejných bazénoch v Bavorsku, juhovýchodnom Nemecku a prevzalo ich už aj Švajčiarsko.

 

Obrázkovú príručku zaviedli úrady potom, ako bol migrantom zakázaný vstup do jednej z najväčších plavární v Nemecku, keď gang mužov prichytili bezpečnostné kamery ako masturbujú vo vírivke a napadajú ženy. Podobné chovanie utečenci prejavili dokonca aj v detskom kútiku hlavného bazéna v kúpeľoch Johannisbad v meste Zwickau.

 

Švédi so sexuálnym násilím zápasia tiež. Tamojšia polícia vysiela na verejné kúpaliská tajných policajtov, aby chránili dievčatá pred stále vzrastajúcim počtom sexuálnych útokov.

 

img

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies