FOTO Najdrahšia zmrzlina v Londýne stojí 107 eur: Obsahuje zlato a diamanty!

NETKY.SK • 12 September 2017, 09:48 • 2 min
FOTO Najdrahšia zmrzlina v Londýne stojí 107 eur: Obsahuje zlato a diamanty!

V Londýne si môžete dopriať skutočne luxusný gastronomický zážitok. Zmrzlina so zlatom je najdrahšou v meste.

slovakia

left justify in out

Zmrzlina patrí k najobľúbenejším dezertom na svete. Cukrári experimentujú s jej rôznymi príchuťami a podobami. Neustále sa snažia do tejto tradičnej pochúťky prinášať nový nápad. Napriek tomu nám už nepripadá až taká výnimočná. Avšak tá, ktorú nájdete v britskej metropole, je predsa len niečím iná.

 

Zmrzlináreň, ktorá sídli v jednom z londýnskych obchodných domov je pre skutočných pôžitkárov. Rozhodne však nie je pre tých, čo majú hlboko do vrecka. 350 gramov lahodného krému totiž stojí 107 eur. Má to však svoj dôvod. Táto zmrzlina obsahuje 24-karátové zlato.

 

Tento dezert je skutočným gastronomickým zážitkom. Kornútky sa pečú ručne, sú krehké a namáčané do kvalitnej madagaskarskej čokolády. Vrch zmrzliny sa zdobí polevou podľa vlastného výberu, ktorá sa doplní pekanovými orechmi a sladučkou makrónkou. Vo finále sa dielo dozdobí jedlými diamantmi a lupienkami zlata.

 

Ten, kto by chcel ochutnať musí počítať s tým, že si chvíľku počká. Výroba jednej takejto lahôdky trvá približne 15 minút. Jej tvorcovia si totiž dávajú skutočne záležať.

 

 

 

Eid Mubarak to everyone celebrating!

Príspevok, ktorý zdieľa Snowflake Luxury Gelato (@snowflakegelato),



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies