FOTO Na koncerte Stevea Aokiho sa zrútila časť stropu

NETKY.SK • 22 August 2016, 11:47 • 2 min
FOTO Na koncerte Stevea Aokiho sa zrútila časť stropu

OSLO - Na nedeľňajšom koncerte amerického dídžeja a producenta Stevea Aokiho v nórskom Osle sa zrútila časť stropu. Podľa miestnej polície spadla do davu približne dva centimetre hrubá vrstva, pričom zranila pätnásť ľudí. Priaznivci rodáka z Miami utrpeli iba ľahšie zranenia a momentálne sú pod lekárskym dohľadom. Podujatie, ktoré do haly Sentrum Scene prilákalo takmer 1800 študentov, následne rozpustili.

slovakia

left justify in out

Na incident reagoval aj 38-ročný Aoki, ktorý zraneným fanúšikom poprial, aby sa rýchlo zotavili. "Moje myšlienky sú s tými, ktorí sa zranili. Som smutný a šokovaný, že dnes večer spadol kúsok strechy a spôsobil nehodu v osloskej koncertnej hale," napísal interpret prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter.

 

 

 

Steven Hiroyuki "Steve" Aoki sa venuje dubstepu a elektronickej hudbe. Na konte má okrem iného tri štúdiové albumy - Wonderland (2012), Neon Future I (2014) a tohtoročný Neon Future II. Za prvý menovaný ho v roku 2013 nominovali na prestížnu Grammy. Je držiteľom DJ Award, Billboard Award a MTV Latin America Award. Spolupracoval napríklad s Afrojackom, Iggy Azaleou či formáciou LMFAO.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies