FOTO Muž z Hrhova ohrozoval ľudí sekerou, zaútočil i na policajné auto

NETKY.SK • 2 Marec 2016, 16:19 • 2 min
FOTO Muž z Hrhova ohrozoval ľudí sekerou, zaútočil i na policajné auto

ROŽŇAVA – Muž z obce Hrhov v Rožňavskom okrese ohrozoval sekerou miestnych obyvateľov. Zaútočil i na policajné auto.

slovakia

left justify in out

K incidentu došlo dnes predpoludním. TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach Jana Mésarová.

 

"Keď policajná hliadka na služobnom vozidle prichádzala k rodinnému domu, muž sa z dvora rozbehol k policajnému autu a zaťal sekerou do okna na strane spolujazdca a následne niekoľkokrát sekerou zaťal do strechy. Po vystúpení z vozidla policajti muža vyzvali, aby upustil od svojho konania. Keďže nereagoval a vo svojom konaní pokračoval, policajti útočníka za použitia donucovacích prostriedkov po predchádzajúcich varovných výstreloch zadržali," opísala udalosť Mésarová.

 

Počas zákroku sa policajti i podozrivý muž ľahko zranili. Poškodením služobného vozidla, na ktorom bolo rozbité okno, spätné zrkadlo, poškodené dvere, strecha vozidla, ako aj výstražné svetelné zariadenie, bola spôsobená škoda, ktorá podľa policajnej hovorkyne doposiaľ nie je vyčíslená.

 

"Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Rožňave začal trestné stíhanie pre zločin útoku na verejného činiteľa. Podozrivý muž bol umiestnený v zdravotníckom zariadení," uzavrela Mésarová.

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies